Από το: Miamiam
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα. Βράζουμε το κρέας και κρατάμε 1 φλ ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας πολύ μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πράσο και το σκόρδο, ρίχνουμε το κρέας. Προσθέτουμε στο τέλος
το ρύζι και το φλιτζάνι με το ζωμό τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και κλείνουμε την φωτιά. Ανοίγουμε 10 φύλλα κάτω και 10 φύλλα πάνω και τα απλώνουμε λαδώνοντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα. Βράζουμε το κρέας και κρατάμε 1 φλ ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας πολύ μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πράσο και το σκόρδο, ρίχνουμε το κρέας. Προσθέτουμε στο τέλος
το ρύζι και το φλιτζάνι με το ζωμό τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και κλείνουμε την φωτιά. Ανοίγουμε 10 φύλλα κάτω και 10 φύλλα πάνω και τα απλώνουμε λαδώνοντας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.