Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Σοτάρω στο βούτυρο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φιλετάκια. Τα ψήνω για 7-10 λεπτά από την κάθε πλευρά. Προσθέτω στο σκεύος που έψησα τα φιλέτα, τη μαυροδάφνη, το θυμάρι, τους κόκκους κόκκινου πιπεριού, το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η
σάλτσα. Καλή επιτυχία! Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κύβους, 2 κ.σ. βούτυρο, 1 φλ. μαυροδάφνη, 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο, 1 κ.γ. θυμάρι, 1 κ.σ. κόκκινο ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Σοτάρω στο βούτυρο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φιλετάκια. Τα ψήνω για 7-10 λεπτά από την κάθε πλευρά. Προσθέτω στο σκεύος που έψησα τα φιλέτα, τη μαυροδάφνη, το θυμάρι, τους κόκκους κόκκινου πιπεριού, το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η
σάλτσα. Καλή επιτυχία! Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κύβους, 2 κ.σ. βούτυρο, 1 φλ. μαυροδάφνη, 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο, 1 κ.γ. θυμάρι, 1 κ.σ. κόκκινο ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.