Από το: Angela's Cook
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να ασπρίσει. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε με το αλεύρι. Αφήνουμε την ζύμη για ½ ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο αφού την έχουμε διπλώσει με μεμβράνη. Την βγάζουμε από το ψυγείο και την ανοίγουμε με πλάστη πάνω σε
λαδόκολλα σε φύλλο 3 χιλιοστά περίπου. Την τοποθετούμε με τη λαδόκολλα σε ταρτιέρα 22 εκ. κάνοντας τρύπες πάνω στη ζύμη με ένα πιρούνι. Επάνω στη ζύμη βάζουμε μεμβράνη με φασόλια ή ρύζι πριν την βάλουμε στο φούρνο. Την ψήνουμε σε προθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να ασπρίσει. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε με το αλεύρι. Αφήνουμε την ζύμη για ½ ώρα να ξεκουραστεί στο ψυγείο αφού την έχουμε διπλώσει με μεμβράνη. Την βγάζουμε από το ψυγείο και την ανοίγουμε με πλάστη πάνω σε
λαδόκολλα σε φύλλο 3 χιλιοστά περίπου. Την τοποθετούμε με τη λαδόκολλα σε ταρτιέρα 22 εκ. κάνοντας τρύπες πάνω στη ζύμη με ένα πιρούνι. Επάνω στη ζύμη βάζουμε μεμβράνη με φασόλια ή ρύζι πριν την βάλουμε στο φούρνο. Την ψήνουμε σε προθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.