Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπισκότα διπλογεμιστά με κρέμα γκανάζ!

Written By Unknown on Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | Μαΐου 21, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το το κακάο ,το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε απλά μέχρι

να γίνει μια απλή ζύμη. Παίρνουμε λίγη ποσότητα από τη ζύμη φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια σε σχήμα ενός μικρού καρυδιού. Με την βοήθεια του πάτου ενός ποτηριού ανοίγουμε ελαφρώς τα μικρά κομμάτια ζύμης. Ψήνουμε για 7-9  λεπτά στους 180 βαθμούς (σε πρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.