Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το το κακάο ,το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε απλά μέχρι
να γίνει μια απλή ζύμη. Παίρνουμε λίγη ποσότητα από τη ζύμη φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια σε σχήμα ενός μικρού καρυδιού. Με την βοήθεια του πάτου ενός ποτηριού ανοίγουμε ελαφρώς τα μικρά κομμάτια ζύμης. Ψήνουμε για 7-9 λεπτά στους 180 βαθμούς (σε πρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το το κακάο ,το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε απλά μέχρι
να γίνει μια απλή ζύμη. Παίρνουμε λίγη ποσότητα από τη ζύμη φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια σε σχήμα ενός μικρού καρυδιού. Με την βοήθεια του πάτου ενός ποτηριού ανοίγουμε ελαφρώς τα μικρά κομμάτια ζύμης. Ψήνουμε για 7-9 λεπτά στους 180 βαθμούς (σε πρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.