Από το: cook-the-book
Τα παγωτά εδώ τ'αγοραζουμε δυο δυο...αλλά όποτε έχω όρεξη φτιάχνω κι εγώ κανένα...κι επειδή σιχαίνομαι το αυγό στο παγωτό,το έχω πετάξει στην άκρη...γίνεται το ίδιο αφράτο και χωρίς αυτό,χρειάζεται απλά να το χτυπήσετε 2 φορές πριν παγώσει εντελώς. Χτυπαμε
όλα τα υλικά,εκτός απο τη μερέντα, μαζί,να αφρατέψει το μίγμα και το βαζουμε στο δοχείο του παγωτού στην καταψυξη να παγώσει αρκετά. Μετά απο 2 ώρες το ξαναχτυπάμε στο μιξερ και τότε ρίχνουμε τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Τα παγωτά εδώ τ'αγοραζουμε δυο δυο...αλλά όποτε έχω όρεξη φτιάχνω κι εγώ κανένα...κι επειδή σιχαίνομαι το αυγό στο παγωτό,το έχω πετάξει στην άκρη...γίνεται το ίδιο αφράτο και χωρίς αυτό,χρειάζεται απλά να το χτυπήσετε 2 φορές πριν παγώσει εντελώς. Χτυπαμε
όλα τα υλικά,εκτός απο τη μερέντα, μαζί,να αφρατέψει το μίγμα και το βαζουμε στο δοχείο του παγωτού στην καταψυξη να παγώσει αρκετά. Μετά απο 2 ώρες το ξαναχτυπάμε στο μιξερ και τότε ρίχνουμε τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.