Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας την γέμιση. Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι , με 3 κ.σ ελαιόλαδο , τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μεχρι να πιούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σβήνουμε με το κρασί και κατεβάζουμε το
μείγμα απο την φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα αβγά και ανακατεύουμε καλά. Ανακατεύουμε το υπόλοιπο λάδι με το βούτυρο και με αυτό θα αλείψουμε τα φύλλα μας. Σε λαδωμένο σκεύος στρώνουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας την γέμιση. Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι , με 3 κ.σ ελαιόλαδο , τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μεχρι να πιούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σβήνουμε με το κρασί και κατεβάζουμε το
μείγμα απο την φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα αβγά και ανακατεύουμε καλά. Ανακατεύουμε το υπόλοιπο λάδι με το βούτυρο και με αυτό θα αλείψουμε τα φύλλα μας. Σε λαδωμένο σκεύος στρώνουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.