Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε τα ασπράδια και την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Βάζετε μέσα τα καρύδια, το αλεύρι και το baking powder ανακατεύοντας απαλά. Ετοιμάζεται ένα ταψί με διάμετρο 26 εκατοστά. Στην βάση βάζετε χαρτί ψησίματος και γέρνετε το μείγμα στο ταψί. Ψήνεται το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 12-15 λεπτά. Αφήνεται το παντεσπάνι να κρυώσει. Ξεκολλάτε το παντεσπάνι από το ταψί με ένα λεπτό μαχαίρι. Χτυπάτε τα κροκάδια και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Χτυπάτε τα ασπράδια και την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Βάζετε μέσα τα καρύδια, το αλεύρι και το baking powder ανακατεύοντας απαλά. Ετοιμάζεται ένα ταψί με διάμετρο 26 εκατοστά. Στην βάση βάζετε χαρτί ψησίματος και γέρνετε το μείγμα στο ταψί. Ψήνεται το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 12-15 λεπτά. Αφήνεται το παντεσπάνι να κρυώσει. Ξεκολλάτε το παντεσπάνι από το ταψί με ένα λεπτό μαχαίρι. Χτυπάτε τα κροκάδια και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.