Από το: Μάχη στην κουζίνα
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το αρνί μας και σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι, σοτάρουμε το κρέας και από τις δύο μεριές να πάρει χρώμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ σκόνη, πάπρικα, κάρυ, συνεχίζουμε με το κρεμμύδι το ξερό και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το κρασί
και τις ροδέλες το λεμόνι να μυρίζει ωραία το κρέας μας. Αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμισθεί λίγο το κρασί και προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να σιγοβράσει περίπου 45- 60 λεπτά και ελέγχουμε αν πρέπει να πρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το αρνί μας και σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι, σοτάρουμε το κρέας και από τις δύο μεριές να πάρει χρώμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ σκόνη, πάπρικα, κάρυ, συνεχίζουμε με το κρεμμύδι το ξερό και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το κρασί
και τις ροδέλες το λεμόνι να μυρίζει ωραία το κρέας μας. Αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμισθεί λίγο το κρασί και προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να σιγοβράσει περίπου 45- 60 λεπτά και ελέγχουμε αν πρέπει να πρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.