Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Φιλέτο ψαριού αλά Ρομανιόλα

Written By Unknown on Κυριακή 14 Μαΐου 2017 | Μαΐου 14, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Il laboratorio di mm_skg
Σήμερα θα πάμε στην Κεντρική Ιταλία και θα επισκευτούμε τα παράλια της Emilia Romagna, που εκτείνονται στην Αδριατική, κάτω από το δέλτα του Πο (πάδου) μέχρι το Πέζαρο. Περιοχή με ανεπτυγμένη αλιεία, έχει να επιδείξει αρκετές υπέροχες συνταγές με θαλασσινά και θα δούμε πως
ή καλή παραδοσιακή κουζίνα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γκουρμέ! Το φιλέτο ψαριού αλά ρομανιόλα, είναι μία πολύ απλή συνταγή, που γίνεται με υλικά που υπάρχουν συνήθως στο σπίτι μας. Βασικός πρωταγωνιστής το ψάρι, το οποίο...

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.