Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχαράκι με μαυροδάφνη

Written By Unknown on Τρίτη 9 Μαΐου 2017 | Μαΐου 09, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Μια υπέροχη Κερκυραϊκή συνταγή από την Maria Kyrimlidou. Σερβίρετε το κρέας με τα μακαρόνια ή κόκκινες φακές, προσθέτοντας το τριμμένο τυρί. Επίσης οι Κερκυραίοι το συνοδεύουν με χοντρά μακαρόνια και την ονομάζουν Κερκυραϊκή παστιτσάδα. Βάζετε σε μια κατσαρόλα  το

κρεμμύδι να μαραθεί με το λαδάκι για 5 λεπτά. Στη συνεχεία προσθέτουμε  το κρέας κομμένο,ανακατεύετε και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέστε κατόπιν την φλούδα πορτοκαλιού, το γαρίφαλο, αλάτι, πιπέρι, το ανάλογο νερό και τα αφήνετε να βρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.