Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Μια υπέροχη Κερκυραϊκή συνταγή από την Maria Kyrimlidou. Σερβίρετε το κρέας με τα μακαρόνια ή κόκκινες φακές, προσθέτοντας το τριμμένο τυρί. Επίσης οι Κερκυραίοι το συνοδεύουν με χοντρά μακαρόνια και την ονομάζουν Κερκυραϊκή παστιτσάδα. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το
κρεμμύδι να μαραθεί με το λαδάκι για 5 λεπτά. Στη συνεχεία προσθέτουμε το κρέας κομμένο,ανακατεύετε και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέστε κατόπιν την φλούδα πορτοκαλιού, το γαρίφαλο, αλάτι, πιπέρι, το ανάλογο νερό και τα αφήνετε να βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Μια υπέροχη Κερκυραϊκή συνταγή από την Maria Kyrimlidou. Σερβίρετε το κρέας με τα μακαρόνια ή κόκκινες φακές, προσθέτοντας το τριμμένο τυρί. Επίσης οι Κερκυραίοι το συνοδεύουν με χοντρά μακαρόνια και την ονομάζουν Κερκυραϊκή παστιτσάδα. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το
κρεμμύδι να μαραθεί με το λαδάκι για 5 λεπτά. Στη συνεχεία προσθέτουμε το κρέας κομμένο,ανακατεύετε και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέστε κατόπιν την φλούδα πορτοκαλιού, το γαρίφαλο, αλάτι, πιπέρι, το ανάλογο νερό και τα αφήνετε να βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.