Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό με 1 κουταλιά αλάτι, προσθέτοντας και τα μανιτάρια αφού τα στραγγίσουμε. Σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε στο μούλτι το σκόρδο με την πιπεριά, τα προσθέτουμε στον κιμά όπως και τον
πελτέ τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και μισό ποτήρι νερό σκεπάζουμε και βράζουμε 20 λεπτά περίπου να μη στεγνώσει ο κιμάς. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για την κρέμα και με το σύρμα χειρός διαλύουμε το κόρν φλάουρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό με 1 κουταλιά αλάτι, προσθέτοντας και τα μανιτάρια αφού τα στραγγίσουμε. Σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε στο μούλτι το σκόρδο με την πιπεριά, τα προσθέτουμε στον κιμά όπως και τον
πελτέ τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη και μισό ποτήρι νερό σκεπάζουμε και βράζουμε 20 λεπτά περίπου να μη στεγνώσει ο κιμάς. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για την κρέμα και με το σύρμα χειρός διαλύουμε το κόρν φλάουρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.