Από το: Κουζινομαγειρέματα
Αφαιρούμε από τους χουρμάδες τα κουκούτσια και στη θέση τους βάζουμε τη σοκολάτα. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το χωρίζουμε σε τετράγωνα ίσα κομμάτια. Με ένα πινέλο βουτυρώνουμε τα κομματάκια της σφολιάτας. Σε κάθε κομματάκι βάζουμε ένα
γεμιστό χουρμά και κλείνουμε 2 από τις απέναντι γωνίες του φύλλου μας. Αραδιάζουμε τα πιτάκια σε ταψάκι με λαδόκολλα και τα βουτυρώνουμε πάλι όλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις για 20' περίπου ή μέχρι να ροδ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Αφαιρούμε από τους χουρμάδες τα κουκούτσια και στη θέση τους βάζουμε τη σοκολάτα. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το χωρίζουμε σε τετράγωνα ίσα κομμάτια. Με ένα πινέλο βουτυρώνουμε τα κομματάκια της σφολιάτας. Σε κάθε κομματάκι βάζουμε ένα
γεμιστό χουρμά και κλείνουμε 2 από τις απέναντι γωνίες του φύλλου μας. Αραδιάζουμε τα πιτάκια σε ταψάκι με λαδόκολλα και τα βουτυρώνουμε πάλι όλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις για 20' περίπου ή μέχρι να ροδ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.