Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Αγαπημένο το ψητό κρέας σε όλο τον κόσμο. Με διάφορες τεχνικές, σε διάφορα σκεύη, με διάφορα συνοδευτικά, με διάφορα μπαχαρικά και αρωματικά, όπως και να το κάνει κανείς ένα καλοψημένο ψητό είναι πάντα ένα πιάτο που λίγους θα αφήσει αδιάφορους. Το δικό μου
καλοκαιρινό ψητό είναι λιτό και εύκολο. Ελάχιστα υλικά καλής ποιότητας, λίγη υπομονή στο ψήσιμο και … λες και βγήκε από ξυλόφουρνο! Παλιά οικογενειακή συνταγή –όχι δεν έχουμε την αποκλειστικότητα, όλοι κάπως έτσι το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Αγαπημένο το ψητό κρέας σε όλο τον κόσμο. Με διάφορες τεχνικές, σε διάφορα σκεύη, με διάφορα συνοδευτικά, με διάφορα μπαχαρικά και αρωματικά, όπως και να το κάνει κανείς ένα καλοψημένο ψητό είναι πάντα ένα πιάτο που λίγους θα αφήσει αδιάφορους. Το δικό μου
καλοκαιρινό ψητό είναι λιτό και εύκολο. Ελάχιστα υλικά καλής ποιότητας, λίγη υπομονή στο ψήσιμο και … λες και βγήκε από ξυλόφουρνο! Παλιά οικογενειακή συνταγή –όχι δεν έχουμε την αποκλειστικότητα, όλοι κάπως έτσι το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.