Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ετοιμασία για το σιρόπι: Βράζω όλα μαζί τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει 4-5 βράσεις. Αποσύρω από την φωτιά και προσθέτω το λικέρ λεμόνι. Ετοιμασία: Χωρίζω τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών και χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, ώσπου το μείγμα μας να ασπρίσει. Στη συνέχεια, προσθέτω έναν-έναν τους κρόκους των αυγών και συνεχίζω να χτυπάω μέχρι δέσουν τα υλικά μου. Ανακατεύω το σιμιγδάλι, το αμύγδαλο, την κανέλα, το ξύσμα λεμον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ετοιμασία για το σιρόπι: Βράζω όλα μαζί τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει 4-5 βράσεις. Αποσύρω από την φωτιά και προσθέτω το λικέρ λεμόνι. Ετοιμασία: Χωρίζω τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών και χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, ώσπου το μείγμα μας να ασπρίσει. Στη συνέχεια, προσθέτω έναν-έναν τους κρόκους των αυγών και συνεχίζω να χτυπάω μέχρι δέσουν τα υλικά μου. Ανακατεύω το σιμιγδάλι, το αμύγδαλο, την κανέλα, το ξύσμα λεμον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.