Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο και πιο υγιεινό από το τηγανητό πανέ. Με κρούστα τραγανή και νόστιμη. Ταιριάζει σε κάθε περίπτωση για ένα Κυριακάτικο ή καθημερινό τραπέζι. Αλατοπιπερώνουμε τις μερίδες του κοτόπουλου. Ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω στα κομμάτια. Σε ένα πιάτο
βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά, το τριμμένο τυρί και τη σκελίδα του σκόρδου επίσης τριμμένη κι ανακατεύουμε. Χτυπάμε το αυγό και βουτάμε πρώτα σ' αυτό την κάθε μερίδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο και πιο υγιεινό από το τηγανητό πανέ. Με κρούστα τραγανή και νόστιμη. Ταιριάζει σε κάθε περίπτωση για ένα Κυριακάτικο ή καθημερινό τραπέζι. Αλατοπιπερώνουμε τις μερίδες του κοτόπουλου. Ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω στα κομμάτια. Σε ένα πιάτο
βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά, το τριμμένο τυρί και τη σκελίδα του σκόρδου επίσης τριμμένη κι ανακατεύουμε. Χτυπάμε το αυγό και βουτάμε πρώτα σ' αυτό την κάθε μερίδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.