Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η μαρμελάδα κεράσι, είναι η πιο αγαπημένη των παιδιών, μετά τη φράουλα. Και όχι άδικα, γιατί αν βρούμε ωραία, μαύρα κεράσια, που να είναι ώριμα, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά νόστιμη μαρμελάδα, που έναι ότι πρέπει για το πρωινό, αλλά και για τα γλυκά μας.
Αν η μαρμελάδα μας δέσει πολύ, τότε προσθέτουμε λίγο νερό να αραιώσει και την ξαναβράζουμε για 1' - 2' ακόμη. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε γάντια, στο καθάρισμα, γιατί τα κεράσια βάφουν πολύ τα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η μαρμελάδα κεράσι, είναι η πιο αγαπημένη των παιδιών, μετά τη φράουλα. Και όχι άδικα, γιατί αν βρούμε ωραία, μαύρα κεράσια, που να είναι ώριμα, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά νόστιμη μαρμελάδα, που έναι ότι πρέπει για το πρωινό, αλλά και για τα γλυκά μας.
Αν η μαρμελάδα μας δέσει πολύ, τότε προσθέτουμε λίγο νερό να αραιώσει και την ξαναβράζουμε για 1' - 2' ακόμη. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε γάντια, στο καθάρισμα, γιατί τα κεράσια βάφουν πολύ τα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.