Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Ωραίο και ευπαρουσίαστο φαγητό ή ορεκτικό για να το εντάξετε σε ένα τραπέζι για τους φίλους σας. Γίνεται εύκολα και δεν απαιτούνται πολλά υλικά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Ψιλοκόβουμε λίγο και το σπανάκι και το τσιγαρίζουμε κι αυτό
με το κρεμμυδάκι. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε. Ρίχνουμε αλατοπίπερο με προσοχή γιατί θα έχει και η φέτα αλάτι. Αφήνουμε το σπανάκι να μαλακώσει για περίπου 10' - 15' σε σιγανή φωτιά με σκεπασμένο καπάκι. Βράζουμε τις αχιβάδες σε αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Ωραίο και ευπαρουσίαστο φαγητό ή ορεκτικό για να το εντάξετε σε ένα τραπέζι για τους φίλους σας. Γίνεται εύκολα και δεν απαιτούνται πολλά υλικά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Ψιλοκόβουμε λίγο και το σπανάκι και το τσιγαρίζουμε κι αυτό
με το κρεμμυδάκι. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε. Ρίχνουμε αλατοπίπερο με προσοχή γιατί θα έχει και η φέτα αλάτι. Αφήνουμε το σπανάκι να μαλακώσει για περίπου 10' - 15' σε σιγανή φωτιά με σκεπασμένο καπάκι. Βράζουμε τις αχιβάδες σε αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.