Από το: Chefoulis
Βάζετε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ και το χτυπάτε. Ρίχνετε το αυγό , το νερό , το αλεύρι & το αλάτι και συνεχίζετε να το χτυπάτε ώσπου να γίνει μια ζύμη. Αφήνετε την ζύμη για 1/2 ώρα να φουσκώσει και αλείφετε με λίγο βούτυρο μια ταρτιέρα no 22 για να απλώσετε την ζύμη. Καθαρίζετε
το σπανάκι, το πλένετε και το ζεματάτε σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι για 5 λεπτά και το στραγγίζετε. Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρετε τα κρεμμυδάκια. Έπειτα ρίχνετε το σπανάκι, τον άνιθο και ανακατεύετε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζετε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ και το χτυπάτε. Ρίχνετε το αυγό , το νερό , το αλεύρι & το αλάτι και συνεχίζετε να το χτυπάτε ώσπου να γίνει μια ζύμη. Αφήνετε την ζύμη για 1/2 ώρα να φουσκώσει και αλείφετε με λίγο βούτυρο μια ταρτιέρα no 22 για να απλώσετε την ζύμη. Καθαρίζετε
το σπανάκι, το πλένετε και το ζεματάτε σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι για 5 λεπτά και το στραγγίζετε. Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρετε τα κρεμμυδάκια. Έπειτα ρίχνετε το σπανάκι, τον άνιθο και ανακατεύετε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.