Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Ετοιμάζετε τη σάλτσα Bolognese. Ζεσταίνετε το λάδι με το βούτυρο σε μεγάλη κατσαρόλα. Ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά για 10 λεπτά περίπου, να μαλακώσουν τα υλικά χωρίς να πάρουν χρώμα.
Προσθέτετε τον κιμά. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα, ενώ ταυτόχρονα με ξύλινη κουτάλα διαλύετε τα μπαλάκια του κιμά που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Ετοιμάζετε τη σάλτσα Bolognese. Ζεσταίνετε το λάδι με το βούτυρο σε μεγάλη κατσαρόλα. Ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά για 10 λεπτά περίπου, να μαλακώσουν τα υλικά χωρίς να πάρουν χρώμα.
Προσθέτετε τον κιμά. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα, ενώ ταυτόχρονα με ξύλινη κουτάλα διαλύετε τα μπαλάκια του κιμά που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.