Από το: Συνταγές που αρέσουν
Η εμπειρία μου στην τηλεόραση, έχει φέρει πολλές ιδέες και ευκαιρίες για δοκιμές. Σήμερα ανεβάζω την πρώτη συνταγή πιάτου που θα δείτε και στο "Μάλιστα Σεφ". Tarte Tatin λοιπόν, μας έρχεται από την Γαλλία και την πόλη Loire Valley και έγινε γνωστό όταν το έβαλε στο μενού του ο γνωστός Σεφ Μaxime. Παίρνουμε ένα τηγάνι που να μπαίνει και στον φούρνο και χαράζουμε την
σφολιάτα στο μέγεθος του (για να εφαρμόσει η σφολιάτα ακριβώς μέσα). Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε στα οχτώ. Στο τηγάνι (άδειο) λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη το λεμόν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagespouaresoun.blogspot.gr
Η εμπειρία μου στην τηλεόραση, έχει φέρει πολλές ιδέες και ευκαιρίες για δοκιμές. Σήμερα ανεβάζω την πρώτη συνταγή πιάτου που θα δείτε και στο "Μάλιστα Σεφ". Tarte Tatin λοιπόν, μας έρχεται από την Γαλλία και την πόλη Loire Valley και έγινε γνωστό όταν το έβαλε στο μενού του ο γνωστός Σεφ Μaxime. Παίρνουμε ένα τηγάνι που να μπαίνει και στον φούρνο και χαράζουμε την
σφολιάτα στο μέγεθος του (για να εφαρμόσει η σφολιάτα ακριβώς μέσα). Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε στα οχτώ. Στο τηγάνι (άδειο) λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη το λεμόν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagespouaresoun.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.