Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Βράζουμε την σουπιά μέχρι να μαλακώσει και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Χοντροκοβουμε τα λαχανικά μας. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τις πιπεριές και το κριθαράκι. Σβήνουμε με το κρασί. Παίρνει μια βράση μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα, σουπιά, μπαχαρικά και το ανάλογο βραστό νερό για το κριθαράκι. (μπορείτε επίσης
να συμπληρώσετε το νερό στο όποιο έχετε βράσει την σουπιά.). Γίνεται εξίσου νόστιμο και στο φούρνο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Βράζουμε την σουπιά μέχρι να μαλακώσει και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Χοντροκοβουμε τα λαχανικά μας. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τις πιπεριές και το κριθαράκι. Σβήνουμε με το κρασί. Παίρνει μια βράση μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα, σουπιά, μπαχαρικά και το ανάλογο βραστό νερό για το κριθαράκι. (μπορείτε επίσης
να συμπληρώσετε το νερό στο όποιο έχετε βράσει την σουπιά.). Γίνεται εξίσου νόστιμο και στο φούρνο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.