Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γιουβέτσι σουπιάς

Written By Unknown on Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 | Μαΐου 12, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Βράζουμε την σουπιά μέχρι να μαλακώσει και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Χοντροκοβουμε τα λαχανικά μας. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τις πιπεριές και το κριθαράκι. Σβήνουμε με το κρασί. Παίρνει μια βράση μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα, σουπιά, μπαχαρικά και το ανάλογο βραστό νερό για το κριθαράκι. (μπορείτε επίσης

να συμπληρώσετε το νερό στο όποιο έχετε βράσει την σουπιά.). Γίνεται εξίσου νόστιμο και στο φούρνο...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.