Από το: Betty's cuisine
Μοσχομύρισε το σπίτι μπανάνα και κανελίτσα και έγινε ένα κεκάκι αφράτο, καλοψημένο, υπέροχο!!! Αφήνουμε το βούτυρο και τα αυγά εκτός ψυγείου, μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 170ο. Λαδώνουμε και
αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να ασπρίσει και προσθέτουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Μοσχομύρισε το σπίτι μπανάνα και κανελίτσα και έγινε ένα κεκάκι αφράτο, καλοψημένο, υπέροχο!!! Αφήνουμε το βούτυρο και τα αυγά εκτός ψυγείου, μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 170ο. Λαδώνουμε και
αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να ασπρίσει και προσθέτουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.