Από το: Chefoulis
Φτιάχνουμε την ζύμη ανακατεύοντας σε μια λεκανίτσα ή μπολ το αλεύρι, την μαγιά, το αλάτι και το ξίδι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή που να μην κολλάει στα χέρια μας (αυτό το βλέπουμε στην πράξη κι ανάλογα προσθέτουμε νερό
ή αλεύρι επιπλέον). Σκεπάζουμε με μια πετσέτα κι αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 60-90 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,το μπέικον και το κοτόπουλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Φτιάχνουμε την ζύμη ανακατεύοντας σε μια λεκανίτσα ή μπολ το αλεύρι, την μαγιά, το αλάτι και το ξίδι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή που να μην κολλάει στα χέρια μας (αυτό το βλέπουμε στην πράξη κι ανάλογα προσθέτουμε νερό
ή αλεύρι επιπλέον). Σκεπάζουμε με μια πετσέτα κι αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 60-90 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,το μπέικον και το κοτόπουλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.