Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Χτες έφτιαξα γεμιστές πατάτες από τις οποίες μου περίσσεψε η ψίχα που άδειασα. Δεν την πέταξα αλλά έφτιαξα ένα ορεκτικό με τη δροσερή γεύση του γιαουρτιού και τον πικάντικο τόνο της μουστάρδας. Έχουμε βράσει την πατάτα σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει
καλά. Τη λιώνουμε σε πουρέ με ένα πηρούνι. Στο μούλτι ανακατεύουμε τον πουρέ, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Χτες έφτιαξα γεμιστές πατάτες από τις οποίες μου περίσσεψε η ψίχα που άδειασα. Δεν την πέταξα αλλά έφτιαξα ένα ορεκτικό με τη δροσερή γεύση του γιαουρτιού και τον πικάντικο τόνο της μουστάρδας. Έχουμε βράσει την πατάτα σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει
καλά. Τη λιώνουμε σε πουρέ με ένα πηρούνι. Στο μούλτι ανακατεύουμε τον πουρέ, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.