Από το: Greek Cook
Βράζουμε τα μακαρόνια ώστε να μην είναι πολύ μαλακά. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε.Ύστερα ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και τα ξανά-χτυπάμε μέχρι να δέσουν και να γίνουν μια σφιχτή σάλτσα. Σωτάρουμε λίγο το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και το ρίχνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greekcook.gr
Βράζουμε τα μακαρόνια ώστε να μην είναι πολύ μαλακά. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε.Ύστερα ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και τα ξανά-χτυπάμε μέχρι να δέσουν και να γίνουν μια σφιχτή σάλτσα. Σωτάρουμε λίγο το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και το ρίχνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greekcook.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.