Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό , το γάλα, το λάδι, το αλάτι, τη ζάχαρη. Βουτάμε και από τις δύο πλευρές τις φέτες του ψωμιού. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά τις αυγόφετες. Όσο είναι ζεστές βάζουμε φέτες από γραβιέρα και περυχίνουμε την μαρμελάδα. Υλικά: Για 6 αυγόφετες: 6 φέτες
μπαγιάτικο ψωμί, 1 μεγάλο αυγό, 3 κ.σ. γάλα, Λίγο λάδι, Αλάτι, Ζάχαρη, 150 γρ γραβιέρα, 100 γρ μαρμελάδα κεράσι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό , το γάλα, το λάδι, το αλάτι, τη ζάχαρη. Βουτάμε και από τις δύο πλευρές τις φέτες του ψωμιού. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά τις αυγόφετες. Όσο είναι ζεστές βάζουμε φέτες από γραβιέρα και περυχίνουμε την μαρμελάδα. Υλικά: Για 6 αυγόφετες: 6 φέτες
μπαγιάτικο ψωμί, 1 μεγάλο αυγό, 3 κ.σ. γάλα, Λίγο λάδι, Αλάτι, Ζάχαρη, 150 γρ γραβιέρα, 100 γρ μαρμελάδα κεράσι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.