Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Εδω μπορείτε τα βάλετε οτι σας αρεσει... σαλαμι, κασερι, διαφορα χόρτα, τυρι κ.τ.λ Εγω έβαλα σκέτο κασέρι Γκούντα. Σε χλιαρό γαλα διαλύουμε την μαγια και την ζάχαρη. Προσθετουμε το αλεύρι σταδιακά μαζι με τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης. Αφήνουμε σκεπασμένη την ζύμη μέχρι να
φουσκώσει. Αφού φουσκώσει χωρίζουμε την ζυμη σε μπαλάκια (υπολογίζετε το μέγεθος του τηγανιού σας) εμένα μου βγήκαν 6 μπαλάκια. Ανοίγουμε το κάθε μπαλακι σε στρογγυλό σχημα, βαζουμε την γεμιση και κλεινουμε όλες τις ακρες σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Εδω μπορείτε τα βάλετε οτι σας αρεσει... σαλαμι, κασερι, διαφορα χόρτα, τυρι κ.τ.λ Εγω έβαλα σκέτο κασέρι Γκούντα. Σε χλιαρό γαλα διαλύουμε την μαγια και την ζάχαρη. Προσθετουμε το αλεύρι σταδιακά μαζι με τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης. Αφήνουμε σκεπασμένη την ζύμη μέχρι να
φουσκώσει. Αφού φουσκώσει χωρίζουμε την ζυμη σε μπαλάκια (υπολογίζετε το μέγεθος του τηγανιού σας) εμένα μου βγήκαν 6 μπαλάκια. Ανοίγουμε το κάθε μπαλακι σε στρογγυλό σχημα, βαζουμε την γεμιση και κλεινουμε όλες τις ακρες σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.