Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τα πιο παλιά χρόνια, που δεν υπήρχε η έτοιμη εσάνς πικραμυγδάλου, οι νοικοκυρές, προκειμένου να αρωματίσουν τα γλυκά τους, είχαν επινοήσει τον τρόπο να φτιάχνουν μόνες τους, το δικό τους αρωματικό σε σκόνη και μάλιστα με όλο το άρωμα και ακόμη δυνατότερη γεύση.
Αγοράζουμε βερύκοκα για να φτιάξουμε μαρμελάδα ή βερύκοκο γλυκό του κουταλιού, βάζοντας τα κουκούτσια στην άκρη. Αλλιώς τα μαζεύουμε λίγα - λίγα και κάθε φορά τα πλένουμε καλά, τα σκουπίσουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ σκεπασμένο με τούλι, που τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τα πιο παλιά χρόνια, που δεν υπήρχε η έτοιμη εσάνς πικραμυγδάλου, οι νοικοκυρές, προκειμένου να αρωματίσουν τα γλυκά τους, είχαν επινοήσει τον τρόπο να φτιάχνουν μόνες τους, το δικό τους αρωματικό σε σκόνη και μάλιστα με όλο το άρωμα και ακόμη δυνατότερη γεύση.
Αγοράζουμε βερύκοκα για να φτιάξουμε μαρμελάδα ή βερύκοκο γλυκό του κουταλιού, βάζοντας τα κουκούτσια στην άκρη. Αλλιώς τα μαζεύουμε λίγα - λίγα και κάθε φορά τα πλένουμε καλά, τα σκουπίσουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ σκεπασμένο με τούλι, που τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.