Από το: Ioanna's Blog
Ελαφρύ και γευστικό, το πιάτο αυτό σερβίρεται σαν κύριο ή σαν σαλάτα. Ξεπλένουμε το πλιγούρι και το βάζουμε σε κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να το απορροφήσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε 30
λεπτά. Στο ίδιο κατσαρολάκι βράζουμε για 15 λεπτά τον αρακά. Στραγγίζουμε και το βάζουμε σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε το πλιγούρι, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε σε μπωλάκι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
Ελαφρύ και γευστικό, το πιάτο αυτό σερβίρεται σαν κύριο ή σαν σαλάτα. Ξεπλένουμε το πλιγούρι και το βάζουμε σε κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να το απορροφήσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε 30
λεπτά. Στο ίδιο κατσαρολάκι βράζουμε για 15 λεπτά τον αρακά. Στραγγίζουμε και το βάζουμε σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε το πλιγούρι, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε σε μπωλάκι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.