Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ανακατεύω το αλεύρι με το αλάτι. Κάνω στο κέντρο μια λακκούβα και εκεί βάζω το βούτυρο. Ανακατεύω με τα δάχτυλα μέχρι να ενωθούν τα 2 υλικά μας. Πάλι στο κέντρο προσθέτω το νερό. Με γρήγορες κινήσεις ζυμώνω μέχρι να γίνει η ζύμη ελαστική. Πλάθω μια μπάλα, την τυλίγω με
πλαστική μεμβράνη. Αφήνω για μισή ώρα στο ψυγείο. Ανοίγω την ζύμη μου σε φύλλο με τον χοντρό πλάστη, στο μέγεθος της ταρτιέρας μου. (υπολογίζω να καλύψω και τα πλαϊνά). Στρώνω το φύλλο σε βουτυρωμένη ταρτιέρα. Τρυπάω με πιρούνι, σε 3-4 σημ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ανακατεύω το αλεύρι με το αλάτι. Κάνω στο κέντρο μια λακκούβα και εκεί βάζω το βούτυρο. Ανακατεύω με τα δάχτυλα μέχρι να ενωθούν τα 2 υλικά μας. Πάλι στο κέντρο προσθέτω το νερό. Με γρήγορες κινήσεις ζυμώνω μέχρι να γίνει η ζύμη ελαστική. Πλάθω μια μπάλα, την τυλίγω με
πλαστική μεμβράνη. Αφήνω για μισή ώρα στο ψυγείο. Ανοίγω την ζύμη μου σε φύλλο με τον χοντρό πλάστη, στο μέγεθος της ταρτιέρας μου. (υπολογίζω να καλύψω και τα πλαϊνά). Στρώνω το φύλλο σε βουτυρωμένη ταρτιέρα. Τρυπάω με πιρούνι, σε 3-4 σημ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.