Από το: H μάνα του ... λόχου
Σήμερα έχουμε ένα πεντανόστιμο φαγάκι που έχει καταγωγή ποντιακή, μία διαφορετική πρόταση για τα κλασσικά μας ρεβύθια. Ο χρόνος βρασμού των ρεβυθιών είναι σχετικός. Σε χύτρα μπορεί να βράσουν και νωρίτερα, αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του οσπρίου. Ξεπλένουμε σε πολλά νερά τα ρεβύθια και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα να πάρουν ένα βράσιμο,
ξαφρίζυμε και μετά από 20 λεπτά πετάμε το νερό και τα σουρώνουμε. Σε κατσαρόλα μέσα στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τα ρεβύθια και αφήνουμε να βρ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Σήμερα έχουμε ένα πεντανόστιμο φαγάκι που έχει καταγωγή ποντιακή, μία διαφορετική πρόταση για τα κλασσικά μας ρεβύθια. Ο χρόνος βρασμού των ρεβυθιών είναι σχετικός. Σε χύτρα μπορεί να βράσουν και νωρίτερα, αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του οσπρίου. Ξεπλένουμε σε πολλά νερά τα ρεβύθια και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα να πάρουν ένα βράσιμο,
ξαφρίζυμε και μετά από 20 λεπτά πετάμε το νερό και τα σουρώνουμε. Σε κατσαρόλα μέσα στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τα ρεβύθια και αφήνουμε να βρ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.