Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Η ποικιλία μπεμπέκο για μένα είναι από τις καλύτερες. Δίνει μεγάλα, όχι πολύ στεγνά και πολύ μυρωδάτα βαρύκοκα. Τα καΐσια είναι από τα λιγότερο ζουμερά του είδους. Όλα αυτά σάς τα γράφω γιατί ανάλογα με την ποικιλία που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και την κατάλληλη
ποσότητα νερού στη μαρμελάδα μας. Τα 250 ml είναι μια μέση αναλογία για τα βερύκοκα Εδέσσης που είχα στη διάθεσή μου. Προσθαφαιρέστε 50-100 ml για τα δικά σας, σύμφωνα πάντα με την ποικιλία ... Πλένουμε καλά και αφαιρούμε το κεντρικό κουκούτσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Η ποικιλία μπεμπέκο για μένα είναι από τις καλύτερες. Δίνει μεγάλα, όχι πολύ στεγνά και πολύ μυρωδάτα βαρύκοκα. Τα καΐσια είναι από τα λιγότερο ζουμερά του είδους. Όλα αυτά σάς τα γράφω γιατί ανάλογα με την ποικιλία που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και την κατάλληλη
ποσότητα νερού στη μαρμελάδα μας. Τα 250 ml είναι μια μέση αναλογία για τα βερύκοκα Εδέσσης που είχα στη διάθεσή μου. Προσθαφαιρέστε 50-100 ml για τα δικά σας, σύμφωνα πάντα με την ποικιλία ... Πλένουμε καλά και αφαιρούμε το κεντρικό κουκούτσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.