Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα πολύ ωραίο παντεσπάνι σοκολάτας, που μπορεί να γίνει η ιδανική βάση για να φτιάξουμε τις δικές μας, υπέροχες τούρτες. Επίσης είναι κατάλληλο και για τις πάστες μας, ειδικά αν θέλουμε να φτιάξουμε σεράνο ή σοκολατίνες. Με αυτή τη δόση, φτιάχνουμε τρεις στρώσεις παντεσπάνι.
Χωρίζουμε τ᾿ ασπράδια από τους κρόκους. Βάζουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε. Χτυπάμε τ᾿ ασπράδια στο μίξερ, μέχρι να γίνουν σφιχτή µαρέγκα. Έπειτα βάζουμε στον κάδο του µίξερ το βούτυρο µε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα µ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα πολύ ωραίο παντεσπάνι σοκολάτας, που μπορεί να γίνει η ιδανική βάση για να φτιάξουμε τις δικές μας, υπέροχες τούρτες. Επίσης είναι κατάλληλο και για τις πάστες μας, ειδικά αν θέλουμε να φτιάξουμε σεράνο ή σοκολατίνες. Με αυτή τη δόση, φτιάχνουμε τρεις στρώσεις παντεσπάνι.
Χωρίζουμε τ᾿ ασπράδια από τους κρόκους. Βάζουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε. Χτυπάμε τ᾿ ασπράδια στο μίξερ, μέχρι να γίνουν σφιχτή µαρέγκα. Έπειτα βάζουμε στον κάδο του µίξερ το βούτυρο µε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα µ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.