Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Το χούμους έχει ως βασικό υλικό τα ρεβύθια και είναι ένα τέλειο ορεκτικό σε συνδυασμό με τσιπς τορτίγιας. Βάλτε μέσα πιπεριές φλωρίνης ή λιαστές τομάτες για έξτα γεύση! Κόβουμε τις τορτίγιες σε 8 κομμάτια, κόβοντας στη μέση 4 φορές. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά
και τις ανακατεύουμε με τα χέρια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210º C. Βάζουμε τις πίτες σε ένα ταψάκι ή αλλιώς στο πίσω μέρος από θήκες για μάφινς. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε σε συνδυασμό με το χούμους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Το χούμους έχει ως βασικό υλικό τα ρεβύθια και είναι ένα τέλειο ορεκτικό σε συνδυασμό με τσιπς τορτίγιας. Βάλτε μέσα πιπεριές φλωρίνης ή λιαστές τομάτες για έξτα γεύση! Κόβουμε τις τορτίγιες σε 8 κομμάτια, κόβοντας στη μέση 4 φορές. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά
και τις ανακατεύουμε με τα χέρια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210º C. Βάζουμε τις πίτες σε ένα ταψάκι ή αλλιώς στο πίσω μέρος από θήκες για μάφινς. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε σε συνδυασμό με το χούμους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.