Από το: Το φαγητό της μαμάς
Απλό, καθημερινό πιάτο που αρέσει τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά μας! Μία συνταγή εύκολη, γρήγορη και οικονομική για όλα τα γούστα, ακόμα και τα ποιό δύσκολα!!! Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε την
φωτιά στο μεσαίο και αφήνουμε για 1'. Έπειτα ρίχνουμε τον κιμά και με ένα πιρουνάκι τον πατάμε ωστε να τον δυαλύσουμε μέχρι να τσιγαριστεί καλά και να γίνει μικρά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Απλό, καθημερινό πιάτο που αρέσει τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά μας! Μία συνταγή εύκολη, γρήγορη και οικονομική για όλα τα γούστα, ακόμα και τα ποιό δύσκολα!!! Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε την
φωτιά στο μεσαίο και αφήνουμε για 1'. Έπειτα ρίχνουμε τον κιμά και με ένα πιρουνάκι τον πατάμε ωστε να τον δυαλύσουμε μέχρι να τσιγαριστεί καλά και να γίνει μικρά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.