Από το: Chefoulis
Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σε ένα ρηχό σκεύος ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με τις λεπτές φέτες των
κολοκυθιών, ίσα να μαλακώσουν. Αλατίζουμε, βάζουμε πιπέρι, λίγη πάπρικα και λίγο κάρυ κι ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ μικρό βάζουμε τις 5 κουταλιές από το ζεστό νερό που βράζουν τα σπαγγέτι, προσθέτουμε το κορν φλάουρ κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Το αδειάζουμε στην κ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σε ένα ρηχό σκεύος ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με τις λεπτές φέτες των
κολοκυθιών, ίσα να μαλακώσουν. Αλατίζουμε, βάζουμε πιπέρι, λίγη πάπρικα και λίγο κάρυ κι ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ μικρό βάζουμε τις 5 κουταλιές από το ζεστό νερό που βράζουν τα σπαγγέτι, προσθέτουμε το κορν φλάουρ κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Το αδειάζουμε στην κ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.