Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Ένα σιρόπι που κανονικά θα μέλωνε μελομακάρονα, μια συσκευασία κανταΐφι που θα γινόταν κανταΐφι με καρύδια, λίγα καβουρδισμένα αμύγδαλα που περίσσεψαν από τους κουραμπιέδες, μια ωραία συνταγή για κρέμα γαλακτομπούρεκου που φτιάχνω το
γαλακτομπούρεκο μου, όλα αλλαξοδρόμησαν και ω! του θαύματος δημιουργήθηκε ένα τέλειο γλυκό!!! Το κανταϊφι μας πρέπει να ψηθεί καλά και ομοιόμορφα για να παραμείνει τραγανό και να μη λασπώσει με το σιρόπι. Το σιρόπι πρέπει να είναι οπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Ένα σιρόπι που κανονικά θα μέλωνε μελομακάρονα, μια συσκευασία κανταΐφι που θα γινόταν κανταΐφι με καρύδια, λίγα καβουρδισμένα αμύγδαλα που περίσσεψαν από τους κουραμπιέδες, μια ωραία συνταγή για κρέμα γαλακτομπούρεκου που φτιάχνω το
γαλακτομπούρεκο μου, όλα αλλαξοδρόμησαν και ω! του θαύματος δημιουργήθηκε ένα τέλειο γλυκό!!! Το κανταϊφι μας πρέπει να ψηθεί καλά και ομοιόμορφα για να παραμείνει τραγανό και να μη λασπώσει με το σιρόπι. Το σιρόπι πρέπει να είναι οπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.