Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Αυτό το σοκολατένιο κέικ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα που περιέχουν γλουτένη! Το ελαιόλαδο είναι το βασικό υλικό και αυτό που απογειώνει τη συνταγή! Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμμάτων. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C.
Προσθέτουμε στη λιωμένη κουβερτούρα το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τα αυγά 1-1 μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σκόνη αμυγδάλου και το αλάτι. Σε μια φόρμα της επιλογής μας, αλείφουμε λίγο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Αυτό το σοκολατένιο κέικ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα που περιέχουν γλουτένη! Το ελαιόλαδο είναι το βασικό υλικό και αυτό που απογειώνει τη συνταγή! Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμμάτων. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C.
Προσθέτουμε στη λιωμένη κουβερτούρα το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τα αυγά 1-1 μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σκόνη αμυγδάλου και το αλάτι. Σε μια φόρμα της επιλογής μας, αλείφουμε λίγο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.