Από το: Manifesto
Καθαρίζουμε τα μύδια από βρωμιές που μπορεί να έχουν πάνω στο κέλυφος τους, και τραβάμε το “μουστάκι” δηλαδή τις τριχούλες που έχουν, για να τις αφαιρέσουμε. Σε ένα τηγανάκι με ελάχιστο νερό μέσα αχνίζουμε τα μύδια για 4-5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν. Όσα δεν
ανοίξουν τα πετάμε γιατί μάλλον δεν ήταν ζωντανά. Στην συνέχεια ρίχνουμε στο μπλέντερ το ψωμί, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον μάραθο, ελάχιστο ελαιόλαδο και το ξύσμα από το λεμόνι και αλέθουμε πολύ καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://manifestoculinary.wordpress.com
Καθαρίζουμε τα μύδια από βρωμιές που μπορεί να έχουν πάνω στο κέλυφος τους, και τραβάμε το “μουστάκι” δηλαδή τις τριχούλες που έχουν, για να τις αφαιρέσουμε. Σε ένα τηγανάκι με ελάχιστο νερό μέσα αχνίζουμε τα μύδια για 4-5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν. Όσα δεν
ανοίξουν τα πετάμε γιατί μάλλον δεν ήταν ζωντανά. Στην συνέχεια ρίχνουμε στο μπλέντερ το ψωμί, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον μάραθο, ελάχιστο ελαιόλαδο και το ξύσμα από το λεμόνι και αλέθουμε πολύ καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://manifestoculinary.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.