Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σε μεγάλο και βαθύ μπωλ διαλύουμε τη μαγιά μαζί με μια κουταλιά ζάχαρη μέσα στο χλιαρό νερό. Αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια αρχίζουμε να προσθέτουμε σε δόσεις εναλλάξ τα δύο αλεύρια. Μετά την πρώτη δόση κι από τα δυο τους (κίτρινο
και γ.ο.χ.) θα ρίξουμε 4 κουταλιές λάδι και το αλάτι. Λαδώνουμε κάθε φορά τα χέρια μας, ζυμώνουμε και προχωράμε στις επόμενες δόσεις από το αλεύρι μας. Προσέξτε, δεν θα υπερβούμε τα 350 γρ. από το κίτρινο. Εάν χρειαστεί να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Σε μεγάλο και βαθύ μπωλ διαλύουμε τη μαγιά μαζί με μια κουταλιά ζάχαρη μέσα στο χλιαρό νερό. Αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια αρχίζουμε να προσθέτουμε σε δόσεις εναλλάξ τα δύο αλεύρια. Μετά την πρώτη δόση κι από τα δυο τους (κίτρινο
και γ.ο.χ.) θα ρίξουμε 4 κουταλιές λάδι και το αλάτι. Λαδώνουμε κάθε φορά τα χέρια μας, ζυμώνουμε και προχωράμε στις επόμενες δόσεις από το αλεύρι μας. Προσέξτε, δεν θα υπερβούμε τα 350 γρ. από το κίτρινο. Εάν χρειαστεί να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.