Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χτυπάω στο μίξερ για 5 λεπτά τη φυτική σαντιγί με μερικές κ.σ. γάλα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω το ζαχαρούχο και συνεχίζω το χτύπημα για μερικά λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτουμε το εβαπορέ και το κακάο και χτυπάω για ακόμα 3-4 λεπτά. Βάζω στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.
Ετοιμασία για το μωσαϊκό. Ανακατεύω το βιτάμ με τη νουτέλα. Ραντίζω τα σπασμένα μπισκότα με τον καφέ ή το λικέρ, προσθέτω τα καρύδια και όλα μαζί στο μείγμα με την νουτέλα. Τελικό στάδιο: Βγάζω το παγωτό από την κατάψυξη, χτυπάω άλλη μια φορ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Χτυπάω στο μίξερ για 5 λεπτά τη φυτική σαντιγί με μερικές κ.σ. γάλα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω το ζαχαρούχο και συνεχίζω το χτύπημα για μερικά λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτουμε το εβαπορέ και το κακάο και χτυπάω για ακόμα 3-4 λεπτά. Βάζω στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.
Ετοιμασία για το μωσαϊκό. Ανακατεύω το βιτάμ με τη νουτέλα. Ραντίζω τα σπασμένα μπισκότα με τον καφέ ή το λικέρ, προσθέτω τα καρύδια και όλα μαζί στο μείγμα με την νουτέλα. Τελικό στάδιο: Βγάζω το παγωτό από την κατάψυξη, χτυπάω άλλη μια φορ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.