Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε το κρέας. Το σκουπίζουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λευκό μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε και αυτά.
Προσθέτουμε νερό και βράζουμε το κρέας μας. Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Μόλις βράσει το κρέας μας (να κρατάει ακόμη...), προσθέτουμε τα λαχανικά μας, αρακά, πατάτες, καρότα, το πράσινο μέρος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε το κρέας. Το σκουπίζουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λευκό μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε και αυτά.
Προσθέτουμε νερό και βράζουμε το κρέας μας. Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Μόλις βράσει το κρέας μας (να κρατάει ακόμη...), προσθέτουμε τα λαχανικά μας, αρακά, πατάτες, καρότα, το πράσινο μέρος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.