Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Άσπρη φασολάδα γιαχνί με ρίγανη

Written By Unknown on Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 07, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αγαπημένες συνταγές
Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!! Αφότου πάρουν μία βράση τα φασόλια μας, πετάμε το πρώτο νερό. Ζεσταίνουμε 2 - 3 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καπάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τα

φασόλια, τη ζάχαρη, το σέλινο και το καρότο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε ζεστό νερό, τόσο που να τα σκεπάζει. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνουμε τα φασόλια να σιγοβράσουν για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.