Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της οκνηρίας

Εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της οκνηρίας

Written By Unknown on Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 09, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Pandespani
Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της νεότερης ελληνικής κουζίνας. Νόστιμο, κυριακάτικο, χορταστικό, όχι όμως βαρύ (κανονικά). Eμφανώς ελληνικό δε, παρότι η λέξη γιουβέτσι προέρχεται απ’ το τουρκικό güveç, που όμως αναφέρεται

στο ομώνυμο πήλινο σκεύος -όχι στο συγκεκριμένο περιεχόμενο. Απαντάται δε, σε όλες σχεδόν τις βαλκανικές γλώσσες και τις κουζίνες τους. Γεμάτο σε γεύση, πληθωρικό σε άρωμα και πλήρες πιάτο-γεύμα από μόνο του, το γιουβέτσι με ζυμαρικά...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.