Από το: Chefoulis
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ μπολ το ελαιόλαδο,το κρασί ή την ρετσίνα,την μουστάρδα,το δεντρολίβανο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, το σκόρδο κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Τοποθετούμε στην
μαρινάδα το κρέας και σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ. Το αφήνουμε στο ψυγείο είτε από το προηγούμενο βράδυ είτε 4-5 ώρες πριν το μαγειρέψουμε. Τοποθετούμε σε γάστρα ή σε ταψί το κρέας, προσθέτουμε την μαρινάδα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ μπολ το ελαιόλαδο,το κρασί ή την ρετσίνα,την μουστάρδα,το δεντρολίβανο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, το σκόρδο κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Τοποθετούμε στην
μαρινάδα το κρέας και σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ. Το αφήνουμε στο ψυγείο είτε από το προηγούμενο βράδυ είτε 4-5 ώρες πριν το μαγειρέψουμε. Τοποθετούμε σε γάστρα ή σε ταψί το κρέας, προσθέτουμε την μαρινάδα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.