Από το: Pandespani
Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το σούπερ-φρούτο (όχι λαχανικό) ξέφυγε απ’ την γουακαμόλε, μπαίνει παντού και σερβίρεται με κάθε τρόπο. Αβοκάντο σχεδόν λιωμένο ή σε λεπτές φέτες πάνω σε τοστ, αβοκάντο κρέμα ή μους αλμυρή (το ίδιο
είναι) ή και γλυκιά με σοκολάτα· αβοκάντο μέσα σε τρέντι μπολ με λαχανικά και πρωτεΐνη υψηλού επιπέδου (πχ. μαριναρισμένο σολομό ή κρέας φιλέτο)· ή σάλτσα αβοκάντο με σπαγ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το σούπερ-φρούτο (όχι λαχανικό) ξέφυγε απ’ την γουακαμόλε, μπαίνει παντού και σερβίρεται με κάθε τρόπο. Αβοκάντο σχεδόν λιωμένο ή σε λεπτές φέτες πάνω σε τοστ, αβοκάντο κρέμα ή μους αλμυρή (το ίδιο
είναι) ή και γλυκιά με σοκολάτα· αβοκάντο μέσα σε τρέντι μπολ με λαχανικά και πρωτεΐνη υψηλού επιπέδου (πχ. μαριναρισμένο σολομό ή κρέας φιλέτο)· ή σάλτσα αβοκάντο με σπαγ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.