Από το: Το φαγητό της μαμάς
Ένα παγωτό πολύ εύκολο, οικονομικό, και ποιό υγιεινό αφού φτιάχνετε απ' τα χεράκια μας! Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για γεύση βανίλλια όμως θα δούμε και πως μπορούμε να κάνουμε και παραλλαγές! Η εκτέλεση είναι απλή. Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε το ζαχαρούχο, το
εβαπορέ, την σαντιγί και τις βανίλλιες και τα ανακατεύουμε με το μίξερ για 2'-3' μέχρι να φουσκώσει και να σφίξει λίγο. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, το βάζουμε σε ένα τάπερ και ρίχνουμε και τις σταγόνες κουβερτούρας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Ένα παγωτό πολύ εύκολο, οικονομικό, και ποιό υγιεινό αφού φτιάχνετε απ' τα χεράκια μας! Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για γεύση βανίλλια όμως θα δούμε και πως μπορούμε να κάνουμε και παραλλαγές! Η εκτέλεση είναι απλή. Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε το ζαχαρούχο, το
εβαπορέ, την σαντιγί και τις βανίλλιες και τα ανακατεύουμε με το μίξερ για 2'-3' μέχρι να φουσκώσει και να σφίξει λίγο. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, το βάζουμε σε ένα τάπερ και ρίχνουμε και τις σταγόνες κουβερτούρας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.