Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η Γαλλική Βουτυρόκρεμα είναι μια βελούδινη και πλούσια κρέμα, που γίνεται με βάση την τεχνική Πατ-α-Μπομπ (Pâte à bombe). Η Πατ-α-Μπομπ χρησμοποιήται σαν βάση σε πολλές συνταγές που γίνονται με ωμά αυγά. Φτιάχνουμε ένα πηκτό συρόπι το οποίο προσθέτουμε όσο
χτυπάμε τα κροκάδια για να τα παστεριώσουμε. Εάν έχετε θερμόμετρο, η ιδανική θερμοκρασία είναι γύρω στους 120o – 125o C. Λόγω των αυγών που χρησιμοποιούμε, η κρέμα αποκτά ένα κιτρινωπό χρώμα. Αυτή η βουτυρόκρεμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Η Γαλλική Βουτυρόκρεμα είναι μια βελούδινη και πλούσια κρέμα, που γίνεται με βάση την τεχνική Πατ-α-Μπομπ (Pâte à bombe). Η Πατ-α-Μπομπ χρησμοποιήται σαν βάση σε πολλές συνταγές που γίνονται με ωμά αυγά. Φτιάχνουμε ένα πηκτό συρόπι το οποίο προσθέτουμε όσο
χτυπάμε τα κροκάδια για να τα παστεριώσουμε. Εάν έχετε θερμόμετρο, η ιδανική θερμοκρασία είναι γύρω στους 120o – 125o C. Λόγω των αυγών που χρησιμοποιούμε, η κρέμα αποκτά ένα κιτρινωπό χρώμα. Αυτή η βουτυρόκρεμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.