Από το: cook-the-book
Η νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά, όπως είναι με το ζουμάκι τους, τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της συνταγής, εδώ, αυτό είναι... δεν έχει τίποτα πρωτότυπο, μόνο οτι μου μυρίζει θάλασσα και καλοκαίρι... Βάζουμε στο λάδι
το κρεμμύδι να γυαλίσει. Ρίχνουμε τη δάφνη, την κανέλα και το μπαχάρι. Αφήνουμε για 3 λ. σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτουμε το χταπόδι σε κομματάκια και το φέρνουμε δυο στροφές στην κατσαρόλα σε δυνατή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Η νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά, όπως είναι με το ζουμάκι τους, τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της συνταγής, εδώ, αυτό είναι... δεν έχει τίποτα πρωτότυπο, μόνο οτι μου μυρίζει θάλασσα και καλοκαίρι... Βάζουμε στο λάδι
το κρεμμύδι να γυαλίσει. Ρίχνουμε τη δάφνη, την κανέλα και το μπαχάρι. Αφήνουμε για 3 λ. σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτουμε το χταπόδι σε κομματάκια και το φέρνουμε δυο στροφές στην κατσαρόλα σε δυνατή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.