Από το: Betty's cuisine
Και σε ποιόν δεν αρέσουν!!! Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το αλάτι και την μαγιά και ανακατεύουμε καλά. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε το αυγό, το βούτυρο και το γάλα. Ζυμώνουμε με τον γάντζο (ή με τα χεράκια μας) μέχρι να πετύχουμε μια απαλή και
ελαστική ζύμη. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και μια πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο να φουσκώσει για 1 ώρα περίπου. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τις ρίχνουμε σε νερό που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Και σε ποιόν δεν αρέσουν!!! Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το αλάτι και την μαγιά και ανακατεύουμε καλά. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε το αυγό, το βούτυρο και το γάλα. Ζυμώνουμε με τον γάντζο (ή με τα χεράκια μας) μέχρι να πετύχουμε μια απαλή και
ελαστική ζύμη. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και μια πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο να φουσκώσει για 1 ώρα περίπου. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τις ρίχνουμε σε νερό που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.